O nama

Agencija za digitalni / internet marketing eXtreme NET je formirana zvanično 2008. godine.

Nastala je kao ideja i namjera da se pomogne kompanijama i preduzetnicima u razvoju njihovog prisustva i nastupa na internetu. Mnogima je tada (a i danas) ovo polje ostalo nedovoljno iskorišteno. Potencijal je veliki.

Nismo mogli ni da zamislimo koliko će naš rad da se unaprediti i proširi kvalitativno prvenstveno, što nas navodi da stalno moramo da pratimo razvoj informacionih tehnologija, trendova ali i napredovanje domaćeg tržišta koje je sve veće. Sve to nas je natjeralo da brzo učimo, da se prilagođavamo tržištu i novim potrebama, da izlazimo iz standardnih okvira tražeći bolje tehnike rada i ispoljavanje kreativnosti. Kroz posvećenost, temeljnost i kreativnost smo kombinovali ideje i sposobnosti stvarajući jedinstven stil rada koji našim klijentima pruža priliku da se izdvoje od konkurencije.

Fokus je na uspjehu u radu i rezulatima, a to je jedino moguće kroz uspeh naših klijenata. Zato sa klijentima gradimo dinamičnu saradnju, zajedno aktivno učestvujemo u razvoju internet prisustva, mjerimo efikasnost projekata koji razvijaju njihovo poslovanje. Tako su oni aktivan učesnik u razvoju i afirmaciji njihovog brenda, a mi dio njihove poslovne porodice.

Zašto eXtreme NET?

  • Bavimo se internet marketingom od 2003 godine;
  • Posjedujemo iskustvo i vještine neophodne za razvoj vašeg biznisa;
  • Razumijemo potrebe klijenata, različite industrije i djelatnosti;
  • Svakom klijentu pristupamo individualno i temeljno;
  • Vrijedni smo, fleksibilni i kreativni;
  • Činimo sve da klijent uvek dobije više nego što smo se dogovorili i da njegov biznis raste;
  • Dijelimo ciljeve naših klijenata.

Upoznajmo se, zajedno možemo da prestignemo vašu konkurenciju.

POŠALJI UPIT

Započnimo rad na vašem projektu! Možete nas kontaktirati na email:
[email protected] ili putem kontakt forme.