Newsletter marketing

Email Marketing & Newsletter Oglašavanje

Ukoliko se želite uspješno oglašavati i povećati online i offline prodaju, bez uspješnog Email marketinga je to danas gotovo nemoguće. Bilo da želite pokrenuti novu ili optimirati već postojeću Email marketing kampanju, na pravom ste mjestu i u sigurnim rukama. Oglašavanje putem Email-a standardni je dio marketinške promocije i marketing miksa, jer se pomoću Email marketinga postižu izvrsni i brzo vidljivi prodani rezultati. Email marketing će Vam pomoći da nagovorite potencijalne kupce na kupnju vaših proizvoda.

Prednosti Email Marketinga

1. Kod Email Marketinga nema troškova zakupa oglasnog prostora na internetu, što ga čini najjeftinijim oblikom marketinga.

2. Svoje Email-ove šaljete isključivo onim korisnicima koji su Vam ostavili svoju Email adresu, što znači da su već upoznati sa Vašim Brandom i proizvodima

3. Moguće je slati personalizirane Email poruke svakom korisniku i tako udvostručiti šanse za uspješnu prodaju

4. 90% ljudi svakodnevno pogleda svoj Email pretinac i pročita poruke

5. Većina kupaca odluči se na kupnju tek nakon što su saznali za posebnu akciju ili sniženje , a obavijesti o sniženjima i akcijama moguće je slati putem E pošte

6. Kupci koji su već kupovali Vaš proizvod imaju puno veću vjerojatnost da će ponovno kupiti, te ih nije potrebno puno nagovarati, a možemo ih lako kontaktirati putem Email-a

Zašto koristiti Email marketing ?

Pravilno izrađeni i plasirani Email-ovi mogu imati vrlo dobar efekt na količinu ostvarenih prodaja, bez obzira o kakvom se proizvodu ili usluzi radilo i bez obzira kolika je njihova cijena.

Prednost je što se svakom korisniku mogu slati personalizirane poruke koje su dizajnirane specifično za njega na temelju njegovog ponašanja i interakcije, prijašnjih kupnji i drugih čimbenika.

Razvili smo vlastiti način implementacije, rada i optimizacije Email marketing sustava koji garantiraju uspješnost. Email marketing nije samo puko slanje emailova na sve adrese iz imenika. Bitno je poslati pravu Email poruku – pravom korisniku – u pravo vrijeme!

U Vašu web stranicu ugrađujemo alate za email newsletter pretplatu, Javascript kolačiće te sustav za pračenje i automatizaciju Email poruka.

  • Povezujemo alate za email marketing sa vašim Email poštanskim pretincom i/ili CRM-om
  • Dizajniramo automatizirane Email marketing poruke i Emailove koje će sustav automatski slati
  • Analiziramo i uređujemo listu baze kontakata
  • Kreiramo sadržaj
  • Izrađujemo detaljna izvješća o uspješnosti Email marketing kampanja i poruka

POŠALJI UPIT!

Započnimo rad na vašem projektu! Možete nas kontaktirati na email:
[email protected] ili putem kontakt forme.