Izrada web stranica

Web stranice neizostavan su dio poslovanja bilo kojeg biznis i najbolji način prezentacije proizvoda te marketinška metoda za prenošenje poruke klijentima. Danas jednostavno više nije moguće smatrati se ozbiljnom biznisom bez web stranice na kojoj će biti prezentirano poslovanje i svi potrebni podaci, ona je neophodna za profesionalni imidž i komunikaciju prema klijentima, kao i za uspješnost samog biznisa, a među ostalim omogućuje da podaci o Vašem poslovanju i proizvodima budu dostupni svim zainteresiranim stranama u bilo kojem trenutku što nijedan drugi način marketinga ne omogućuje. Dobro izrađena web stranica ključni je korak uspjeha i zarade svake profesionalne i ozbiljne firme.

Izrada web stranice kompleksan je posao, a nudimo izradu originalnog dizajna koji je prilagođen za sve internet browsere, održavanje i optimizaciju stranice za pretraživače kao što su Google i Bing. Izrada web stranice vrši se u nekoliko koraka, a sve u dogovoru s klijentom i njegovim željama i potrebama. Usluga izrade uključuje izradu osnovnog prijedloga dizajna web stranice, izradu predloška stranice, postavljanje stranice na server, testiranje, dorade i puštanje u rad.

Kvalitetan web sajt je idealan recept za ubrzanje poslovnog rasta vašeg biznisa. Web sajt vas predstavlja sadašnjim i budućim klijentima i onda kada vi odmarate. Kada se nama javite sa idejom, naš kreativni I stručni tim kreira rješenje koje je prilagođeno specijalno Vama.

eXtreme NET upravlja realizacijom projekta i to od početne ideje do krajnjeg rezultata – Web sajta po Vašoj mjeri i želji.

eXtreme NET svojim klijentima nudi:

  • Prilagođen dizajn portala u skladu sa logom i bojama
  • Prilagođavanje za pregled na svim uređajima i rezolucijama
  • Optimizaciju sajta za popularne pretraživače
  • Obezbjeđivanje domena
  • Povezivanje sa društvenim mrežama
  • Aktivaciju potrebnih računa na Google servisima

Iz koje god branše da dolazite, predznanje iz IT oblasti vam nije potrebno, jer upravo mi tu nastupamo kao provjereni eksperti, koji će vam pružiti sve neophodne informacije, konsultacije i podršku.

POŠALJI UPIT!

Započnimo rad na vašem projektu! Možete nas kontaktirati na email:
[email protected] ili putem kontakt forme.